Nieuws

 

Het Weer:

 

 • 23 februari 2019 – Piets Weerbericht
  De actuele weersverwachting voor Nederland en Europa vind je op Pietsweer.nl Bekijk de tv-uitzendingen en lees de blogs van Piet Paulusma. Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 

Nieuws uit de regio:

 

 • Citroenvlinders zijn weer wakker
  Dit weekend sneuvelen er misschien wel een paar weerrecords. Zonnig weer in het voorjaar zorgt er ook voor dat de vlinders uit hun winterslaap ontwaken. Vooral citroenvlinders worden in het vroege voorjaar veel gezien Veel kans dus dat je dit weekend een citroenvlinder ziet! Vorig weekend, 16 en 17 februari,… Read more »
 • Verbreding en nieuw asfalt Noorderringweg Bant-Creil
  In de maanden april en mei wordt de Noorderringweg tussen Bant en Creil verbreed en voorzien van nieuw asfalt. Op 7 maart licht de provincie de werkzaamheden toe. De Noorderringweg wordt verbreed naar 7,30 meter en voorzien van nieuw asfalt. Voor de fundering van de verbreding is een duurzame oplossing… Read more »
 • GS wil vaart achter Lelystad Airport
  Flevoland dient een positieve zienswijze in op het ontwerpbesluit tot wijziging van het luchthavenbesluit Lelystad en het MER en vraagt om een spoedige vaststelling. De provincie zegt blij te zijn ‘dat het gewijzigd MER een positieve uitkomst laat zien en daarmee argumenten van tegenstanders ontkracht’. De provincie vraagt dan ook om… Read more »
 • Speelgoedwinkelketen Intertoys failliet
  De bewindvoerders van Intertoys hebben vandaag het faillissement van de speelgoedwinkelketen aangevraagd. De winkels en de webwinkel blijven voorlopig wel open. Het faillissement volgt op de eerder op 12 februari 2019 door de Rechtbank van Amsterdam uitgesproken surseance van betaling. De daarbij door de Rechtbank aangestelde bewindvoerders Mr. Joris Lensink… Read more »
 • Infomarkt Provinciale Staten in aanloop verkiezingen
  In opdracht van Provinciale Staten van Flevoland worden er in de week voorafgaande aan de verkiezingen informatiemarkten gehouden. Op 20 maart worden de Provinciale Statenverkiezingen gehouden. De provincie beslist over zaken die iedereen aangaan, zoals locaties voor onder meer windparken en bedrijventerreinen en bereikbaarheid. De verschillende politieke partijen hebben ieder hun… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason